Montag , April 21 2014
.
 • Mir se erdhet ne FERIZAJ

  Mir se erdhet ne FERIZAJ

  Me Radio Ferizaj'in sa me afer Qyteti të Ferizajit

 • TOP MUZIK TOP HITE TOP RADIO

  TOP MUZIK TOP HITE TOP RADIO

  Ju garanton se çdo fëmijë, i ri/ e re, i rritur, i moshuar, plak e plakë do të përjetojnë qetësinë shpirtërore vetëm e vetëm me hitin e hiteve që transmetohet vetëm në Radio Ferizaji.

 • Radio Ferizaji Live ne Facebook me Komentin tuaj?

  Radio Ferizaji Live ne Facebook me Komentin tuaj?

  Behuni Pjes e Emisionit " ERDO's SHOW " Komentoni dhe ne Facebook Mesazhin tuaj Pershendets... Kliko ketu per te Komentuar

 • Ju garantojm se çdo fëmijë, i ri/ e re, i rritur, i moshuar, plak e plakë

  Ju garantojm se çdo fëmijë, i ri/ e re, i rritur, i moshuar, plak e plakë

  do të përjetojnë qetësinë shpirtërore vetëm e vetëm me hitin e hiteve që transmetohet vetëm në Radio Ferizaji.

 • Radio Ferizaji, aty ku jemi bashkë.

  Radio Ferizaji, aty ku jemi bashkë.

  Aty ku kënga tingëllon zëshëm. Aty ku zëri i ëmbël dëgjohet! www.radioferizaji.net

 • Radio Ferizaji është me seli në Salzburg të Austrisë.

  Radio Ferizaji është me seli në Salzburg të Austrisë.

  Është ueb radio shqip në internet, e cila transmeton 24 orë muzikë të zgjedhur shqip të të gjitha zhanreve, por edhe këngë të huaja me vlerë.

Koha ne Ferizaj
19C
14C
DIE
11C
MI
11C
DO
14C
FR
13C
SA
Na shkruani në Facebook Live Live Live Live Me Ju! Shkruaj edhe ti.. hajde qa po pret!! Dergo Mesazh!
Dergo Mesazh!
Mesazhi juaj u dërgua me sukses!4 + 9 =